Nog een week. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Harry Oosterbaan - WaarBenJij.nu Nog een week. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Harry Oosterbaan - WaarBenJij.nu

Nog een week.

Blijf op de hoogte en volg Harry

22 April 2007 | Nederland, Amsterdam

Morgen over een week vertrek ik naar Santiago. Ben toch wel een beetje gespannen. Ik weet niet wat op me afkomt. Heb met Jacqueline afgesproken dat als het niet goed gaat ik terug zal komen. Ik hoop veel leuke dingen mee te maken

• 24 April 2007 - 14:38

Jacqueline:

j'espere que tu arriveras au bout de ton reve.et je te souhaite une bonne route et sois prudent et ne te surpasse pas mais promets moi d'écouter la voie de la raison. bisous.

• 25 April 2007 - 20:24

Marleen:

hallo harrie ik wil je een fijne reis wensen en op de stoep blijven onderweg.
    Ik hoop dat het een reis wordt waarvan je veel opsteekt en veel leuke ervaringen bij je teweeg zal brengen.
    Ik laat onderweg nog wel iets van me horen

• 26 April 2007 - 21:14

Marcel & Wendel:

Heej 'wandelaar'.... :)

We gaan zeker deze link vaker bekijken en lezen !! We 'zien/lezen' horen het !!

Suc6..

Marcel & Wendel

• 27 April 2007 - 12:05

Hermien En Theo:

veel wandelplezier en niet aan de druiven zitten

• 29 April 2007 - 08:54

Dirk Jan En Jannie:

Hoi Harry,wij wensen je heel veel wandelplezier toe op je reis naar Santiago.Het lukt je!!! Groetjes van ons.

• 30 April 2007 - 08:43

Lolita:

Haa lieve pap! Ik wens je echt al t goede toe, maar dat weet je! Veel plezier en avontuur en ik wens je dat je veel leuke mensen tegenkomt op je wandelroute. Hou me op de hoogte! ALLE LIEFS van de wereld vanaf India, Pelling dikke x!

• 30 April 2007 - 16:45

Corry&Chiel :

Hoi broertje
    Wij wensen jou heel veel wandelplezier en vergeet niet je regelmatig te melden ,zodat wij weten dat alles goed met je gaat!!!!!
    Dikke knuffel van ons!
    Groetjes Corry en Chiel.

• 04 Mei 2007 - 07:35

Harry:

Beste Harry,

Na een goede maaltijd van zondag en niet te vergeten een royale sigaar is het nu aanpoten we wensen je dan ook veel wandel plezier en mocht je in een dipje terecht komen denk aan afgelopen zondag.
    Het ga je goed.
    An & Harry

• 04 Mei 2007 - 12:46

Ed:

Geniet d'r van, ik haop detse moeie herinneringe en verhaole mei truuk neems..

Groeten Edwin

Harry

Welkom op mijn site.Ik ben van plan om te gaan lopen naar Santiago de Compostella vanaf St. Jean Pied de Port In eerste instantie wilde ik vanaf Venlo lopen, maar na een ernstig gesprek met Jacqueline, mijn vrouw die 110 dagen toch wat teveel vondt, hebben we besloten de voetreis wat in te korten.